Fujifilm X-T2 digitális fényképezőgép váz

X-T2 – a kreatív tökéletesség. Végtelen lehetőségek a Fujifilm X-T2-vel, fényképezőgép fotográfusoknak, akik minden körülmények között elvárják a megbízható működést. Kiváló kép- és videóminőség, nagy sebességű feldolgozási teljesítmény.

A Fujifilm X-T2 cserélhető objektíves kompakt fényképezőgép főbb jellemzői:

 • Új, 4.10-es firmware
 • 24.3 MP APS-C X-Trans CMOS III szenzor
 • X-Processor Pro motor
 • 0.77x 2.36m-Dot OLED kereső
 • Továbbfejlesztett AF teljesítmény
 • AF-C egyéni beállítás
 • 4K (3840×2160) videofelvétel
 • Időjárásálló kialakítás

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Az X-T2 minden részletében tökéletes választás haladó és profi fotósok számára egyaránt. A cserélhető objektíves, tükör nélküli fényképezőgép modern, ugyanakkor elegáns dizájnt sugalló megjelenése olyan páratlan funkcióval társul, mint az időjárásnak masszívan ellenálló magnézium váz. A csúcskategóriás gépezet 24,3 megapixeles X-Trans CMOS III képfelbontással, 4K videó rögzítési lehetőséggel, illetve a 16-féle filmszimulációs móddal nyűgözi le tulajdonosát. A Fujifilm X-T2 fényképezőgépek képesek az extrém közeli, finom textúrájú fotók megalkotására, mely fantasztikus, kontrasztos fotókat eredményez. 0,77x-es nagyítású képkeresővel és 3 irányban kihajtható LCD kijelzővel rendelkezik, ezzel elősegítve az önfeledt fotózás élményét. A nagy ISO érzékenységű Fujifilm X-T2 rendkívül alacsony képzajjal gondoskodik arról, hogy csodás természetfotók születhessenek. A fényképezőgép használata gyerekjáték; a könnyített zár/kioldás gomb segítségével elegendő arra koncentrálnia, ami fontos, a megörökíteni kívánt témákra.

ÚJ FIRMWARE: Ver. 4.10

Fujifilm X-T2 ÚJ FIRMWAREAz ingyenes frissítések új funkciókat biztosítanak, beleértve a Focus Bracketing-t, az újonnan bevezetett MKX18-55mmT2.9 és MKX50-135mmT2.9 objektívek további kompatibilitását, valamint az F-Log SD kártya rögzítését.

GRAFIT EZÜST KIADÁS

Fujifilm X-T2 GRAFIT EZÜST KIADÁS
Az X-T2 grafit ezüst változata többrétegű bevonattal kezelt, elegáns és jó tapintású. Az első réteg egy matt fekete alapozás a magnézium felső fedélen. A második réteg egy vékony-filmes többrétegű bevonat technológia, mely a váz hihetetlenül sima felületét és luxus fényét biztosítja. A harmadik réteg egy tiszta lakk réteg, fényes felülettel.

KREATÍV TÖKÉLETESSÉG

Fujifilm X-T2Nagyméretű, nagy felbontású elektronikus kereső, könnyen használható tárcsák, nagy sebességű AF, a kamera kompatibilis a kiváló teljesítményű cserélhető objektívekkel, rendelkezik filmszimulációs móddal, mely híven tükrözi a Fujifilm színeit, páratlan képminőséget és kiváló 4K filmfelvételt kínál a legújabb szenzor és képfeldolgozó motor segítségével, összefoglalva ez a fényképezőgép az X széria csúcsa.

KIVÁLÓ KÉPMINŐSÉGE MEGMUTATJA VILÁGUNK SZÉPSÉGEIT

Fujifilm X-T2 KIVÁLÓ KÉPMINŐSÉGA FUJIFILM X-T2 egy 24.3MP X-Trans CMOS ™ III rendelkezik, mely egy aluláteresztő szűrő nélküli APS-C szenzor és az X széria történetének legnagyobb teljesítményével büszkélkedhet, valamint egy X-processzor Pro nagysebességű képfeldolgozó feldolgozó motorral kiemelkedő színvisszaadást és tónust kínálva mind állóképek mind videók készítéséhez, nagy ISO érzékenységgel és alacsony képzajjal.

TÉMÁK PONTOS RÖGZÍTÉSE

Fujifilm X-T2 TÉMÁK PONTOS RÖGZÍTÉSEA nagy sebességű feldolgozási teljesítmény és a jobb algoritmusok használata jelentősen javítják az alapvető automatikus élességállítást és a fókuszteljesítményt kis fénypontontokon, és az olyan finom textúrákkal rendelkező alacsony kontrasztú tárgyakon és jeleneteken, mint például a madár toll vagy az állati szőr, amely korábban a fázis alapú AF gyengesége volt.

VISSZA A KEZDETEKHEZ, FÉNYKÉPEZÉS KÉPKERESŐVEL

Fujifilm X-T2 FÉNYKÉPEZÉS KÉPKERESŐVELMerüljön el a fényképezés örömében a nagy, 0.77x nagyítási arányú képkeresővel. A tökéletes beállítás teste középpontjától a kamera lencséjén át a fotózás tárgyáig olyan illúziót kelt, mintha eggyé válna a kamerával, tökéletes fényképezési élményt nyújtva.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ VIDEÓFELVÉTEL

Fujifilm X-T2 KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ VIDEÓFELVÉTELAz információk kb. 1,8-szerese szükséges 4K video (3840×2160) elkészítéséhez vagy 2,4-szerese a Full HD videóhoz (1920×1080) mellyel a kamera rendelkezik, így prémium képminőséget kínál alacsony Moaré hatással.

MARKOLAT, AMIVEL KIHASZNÁLHATJA A FÉNYKÉPEZŐGÉP MAXIMÁLIS POTENCIÁLJÁT

Fujifilm X-T2 MARKOLATBoost üzemmódban több elem működhet egyidejűleg mely lendületet ad a kamera teljesítményéhez sorozatfelvétel, képkészítési intervallum, kioldás késleltetés és a blackout idő alatt, ugyanakkor kb. 30 perccel meghosszabbítja 4K videofelvételek készítésének lehetőségét is.

FOTOGRÁFUSOKNAK, AKIK MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ELVÁRJÁK A MEGBÍZHATÓ MŰKÖDÉST

Fujifilm X-T2 MEGBÍZHATÓ MŰKÖDÉSMechanikus tárcsák az olyan alapvető fényképezőgép beállítások működtetéséhez, mint a zársebesség, ISO érzékenység, expozíciókompenzáció, vezérlő és mérési mód. A beállítások azonnal elérhetők akkor is, ha a fényképezőgép ki van kapcsolva, így a kamera mindig készen áll a fényképezésre. A működtetési hibák kiküszöbölésére, a záridő és az ISO érzékenység tárcsa extra magas kivitelezésű Zár/Kioldás gombbal rendelkezik, a működtetés kényelméhez.

Specifikáció

Típus: Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
Jellemzők: 100 Mbps-os videó sávszélesség; 14 bites veszteségmentes tömörítésű RAW; 24,3 Mpixeles CMOS szenzor; 3 irányban kihajtható LCD; 325 pontos hibrid AF; 350 kép egy feltöltéssel; 4k videófelvétel 30 kép/mp frissítéssel; beépített Wi-Fi vezérlő; dupla SD kártya foglalat; X Processor Pro képfeldolgozó processzor
LCD: 3,0″
Pixelszám: 24 megapixel
Iso értékek: 200-12800; auto
Képstabilizátor: optikai stabilizátor
Beépített vaku: nincs
Vaku opciók: automatikus TTL-vakuzás; lassú szinkron
Külső vakupapucs: van
Manuális fókusz: van
Autófókusz: Intelligens Hibrid AF rendszer
Makró: objektívtől függ
Szűrőméret: objektívtől függ
Kereső: elektronikus
Fehéregyensúly: 3 egyedi; 7 előre beállított; auto; kézi színhőmérséklet állítás
Szenzor típusa: X-Trans CMOS III
Zársebesség-tartomány: 1/8000 – 30 másodperc
Expozíciókompenzáció: ±5EV 1/3 lépésközzel
Fénymérés: átlag; középre súlyozott; szpot; több zónás
Rekesz-elõválasztás: van
Zársebesség-előválasztás: van
Távkioldó: WiFi
Önkioldó: 10 másodperc; 2 másodperc
Memóriakártya foglalat: SD; SDHC; SDXC
Burkolat anyaga: időjárásálló szigetelés; magnézium öntvény
Tömörítetlen formátum: RAW
Energiaforrás: NP-W126S Li-ion
Videokimenet: van
USB: van

Doboz tartalma

 • Fujifilm X-T2 digitális fényképezőgép váz
 • Használati útmutató
 • Garancia