Fujifilm X-S10 digitális fényképezőgép váz

399 000 Ft

Kompakt kialakítású, elegáns és sokoldalú tükör nélküli fényképezőgép, tökéletesen megfelel mindazoknak, akiknek könnyű képalkotási megoldásra van szükségük, professzionális funkciókkal a fotózáshoz és a videózáshoz egyaránt.

A Fujifilm X-S10 cserélhető objektíves kompakt fényképezőgép főbb jellemzői:

 • Negyedik generációs X-Trans CMOS szenzor
 • Képérzékelő: 26,1 Mpixel
 • Beépített, felpattanó vaku
 • Akár 6 Fé hatékonyságú szenzorstabilizálás
 • 3″-os kihajtható és elforgatható érintésérzékeny LCD
 • Bluetooth, Wi-Fi
 • Magyar menü, Panoráma mód

Leírás

A FUJIFILM X-S10 olyan főbb funkciókkal rendelkezik, mint a 26,1MP X-TransTM CMOS 4 szenzor, a nagy sebességű X-Procceszor 4 képfeldolgozó motor és a vázon belüli képstabilizátor (IBIS), az X-S10 maximális teljesítményt kínál egy kompakt testben.

Az AUTO/SP mód automatikusan módosítja a kamera beállításait, szükséges finomhangolás nélkül, hogy a lehető legtökéletesebb képeket készítse el. A fejlett videó képességek képesek éles 4K / 30P 4: 2: 2 10 bites vagy nagy sebességű full-HD videó készítésére 240 kép / mp sebességgel. A változtatható szögű LCD akár 180 fokban előre is dönthető.

A kamera mindenki számára biztosít szerethető funkciókat a fotósoktól és vloggeregtől kezdve egészen a hobbistákig!

Az újonnan kifejlesztett kisebb IBIS a kompakt vázhoz

A vázon belüli képstablizátor (IBIS) szerkezete körübelül 30%-al lett kisebb térfogatban és tömegben, mint az előző modell.* A mindössze 450 grammos súlya és kis mérete ellenére az X-S10 akár 6,0 fényértékes*, öttengelyes képstabilizációt biztosít. Ez egyben az első középkategóriás X Szériás kamera, amely mozgásérzékelő visszatartó mechanizmust használ, ami egy mechanikus lengéscsillapító, amely megvédi a redőnyből érkező esetlegesen fellépő enyhe rezgésektől, ezzel is további stabilitásszintet biztosítva a kép tisztasága és felbontása érdekében.
A kézi stabilitás további elősegítése érdekében az X-S10 nagy, ergonomikus magnéziumötvözetből készült markolattal rendelkezik, amely megkönnyíti a kamera stabilan tartását, ha nagyobb objektívekkel használja. A kialakítás magnéziumötvözetből készült elülső és felső lemezt használ, hogy a test merev és robusztus maradjon.

* A “FUJIFILM X-T4” tükör nélküli digitalis fényképezőgépben használt IBIS funkciójával összehasonlítva
*6,0 fényértékes képstabilizálás a 30 cserélhető objektívből 20 esetében (XF / XC objektívek) jelenleg elérhető

Fujifilm X-S10 fényképezőgép

 

Legendás filmszimulációk és frissített AUTO funkciók a kiemelkedő képminőség érdekében

A FUJIFILM filmszimulációs módok arért kelrültek kifejlesztésre, hogy megünnepeljük az analóg filmek történelmét digitalizálva az iparág legismertebb analóg filmjeit. Az X-S10 18 exkluzív filmszimulációs móddal rendelkezik, köztük az ETERNA Bleach Bypass funkcióval, amely gyönyörű, telítetlen, nagy kontrasztú képi világot hoz létre.

Az X-S10 egy frissített [AUTO SP (Jelenethelyzet)] módot kínál, amely automatikusan állítja a fényképezőgép beállításait a tökéletes kép elérése érdekében anélkül, hogy további finomhangolásokat kellene végeznünk a beállításokban. A tájak letisztult és élénk színekkel történő fényképezése, a gyönyörű bőrtónusú portrék, vagy minden tekintetben jól exponált képek készítése már a fotográfiai tudás szintjétől függetlenül is lehetséges.

 

Megbízható AF és nagy sebességű sorozatfelvételi mód a fontos pillanatokban

Az X-S10 nagysebességű AF és AF-követési teljesítményének, az X-TransTM CMOS 4 érzékelő 2,16 millió fázisérzékelő képpontjának és az X-Processor 4 számítási teljesítményének kombinációja gyors és pontos autofókusz eredményt kínál, és akár 0,02 másodperc alatt éri el a fókuszt bizonyos esetekben akár -7,0 EV* mellett is.
Az X-S10 nagy pontosságú követő AF-el van felszerelve a mozgó témák követésére, valamint Arc / Szemfelismerő AF funkcióval a személy arcának és szemének követésére.
Sötétedés nélküli nagysebességű sorozatfelvétel * 8 kép / mp a mechanikus zár esetén és 30 kép / mp az elektronikus zár esetén

*Ha az XF50mm F/1.0 van felszerelve a vázra.
*Nagy sebességű sorozatfelvétel sötétedés nélkül, amelyben a kereső sötétedik felvételkészítés közben, ezért a felhasználó elvesztette a témát; Ez csak az elektronikus zár használatakor érhető el.

 

Változtatható szögű LCD kijelző és kereső amely 3 boost módot támogat

Az X-S10 rendelkezik egy változtatható szögű LCD-monitorral, amely akár 180 fokban is elfordítható, így nemcsak szelfik, hanem állóképek és videók készítésére is alkalmas különféle kameraállásokból.
A kijelző élő nézet funkciójának három elérhető Boost módja van*, úgy, mint a gyenge megvilágítás prioritás, a felbontás prioritás és a képfrissítési prioritás.

 

Kiterjedt videófelvételi funkciók

Az X-S10 4K videót állít elő a 6K-nak megfelelő adatmennyiségből, hogy a felvételek nagy felbontásúak legyenek, alacsony zajszint mellett. Támogatja a 4K / 30p 4: 2: 0: 8 bites videók rögzítését a kamerába helyezett SD kamerára, valamint a 4K / 30p 4: 2: 2: 10 bites videó kimenetet a HDMI porton keresztül.
A kamera nagy sebességű full-HD felvételre is képes 240p-vel, és akár 10-szeres lassítású felvételt készíthet egy gyorsan mozgó témáról.
Az X-S10 IBIS-én kívül egy digitalis képstabilizáció is dolgozik a vázban, amely erősen korrigálja fényképezőgép esetleges remegéseit, ha például kamerával a kézben sétálva készít felvételeket. Az IS Mode Boost funkció megléte gyakorlatilag teljesen kiküszöböli a kézben tartátsból adódó remegést.
Az X-S10 tetején elérhető dedikált filmrögzítő gomb lehetővé teszi a videófelvétel automatikus elindítását állókép készítése közben is. Az expozíció és fókusz beállítások automatikusan rögzítődnek AUTÓ módban.*

* Az AF mód folyamatos AF-re vált.

Fujifilm X-S10 kamera

A Fujifilm X-S10 főbb műszaki adatai:

 • Képérzékelő: 26,1 Mpixel, APS-C méretű X-Trans 4 BSI-CMOS
 • Akár 6 Fé hatékonyságú szenzorstabilizálás
 • Érzékenység: ISO160-12800 1/3 Fé lépésekben, kiterjeszthető ISO80-ig 1/3 Fé-enként, valamint ISO25600 és ISO51200 értékekre is
 • 425 pontos hibrid automatikus élességállítás, arcfelismerés, -7 Fé érzékenység
 • Beépített, felpattanó vaku
 • Rekesz- és zársebesség előválasztás, teljes kézi üzemmód
 • 2,63 millió képpontos OLED elektronikus kereső, 0,62×-es nagyítás
 • 1/4000 mp zársebesség mechanikus zárral, 1/32000 mp zársebesség elektronikus zárral
 • Maximum 15 kép/mp sorozat sebesség teljes felbontásban 1,25×-es kivágással és elektronikus zárral akár 30 kép/mp
 • Tömörítetlen és veszteségmentesen tömörített RAW formátum támogatása
 • LCD: 3″, kihajtható és elforgatható 1,04 millió képpont
 • DCI 4k (4096×2160) és Ultra HD (3840×2160) videórögzítés (23,98; 24; 25; 30 kép/mp), 200 Mbps sávszélesség
 • Full HD felbontásban 100, 120, 200 és 240 kép/mp képfrissítés
 • F-log
 • Szimpla SD/SDHC/SDXC kártyahely, UHS-I támogatás
 • HDMI kimenet
 • USB 3.1 Type-C csatlakozó, micro HDMI és mikrofon aljzatok
 • Beépített Wi-Fi és Bluetooth adapterek
 • Új NP-W235 Li-ion akkumulátor
 • Súly: Kb. 465 g (akkumulátorral és SD memóriakártyával együtt); kb. 415 g (az akkumulátor és az SD memóriakártya nélkül)
 • Mérete: 126,0 mm × 85,1 mm × 65,4 mm (minimális mélység 32,9 mm)

Specifikáció

Típus: Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
Jellemzők: arcfelismerés; Full HD; HDMI kimenet; kihajtható kijelző; Wi-Fi; X-bajonett
LCD: 3,0″
Pixelszám: 26 megapixel
Iso értékek: 160-12800; kiterjeszthető ISO80-ra és 51600-ra
Beépített vaku: van
Vaku opciók: felpattintható vaku
Autófókusz: 425 pontos
Fehéregyensúly: 7 előre beállított; auto; kézi színhőmérséklet állítás
Szenzor típusa: BSI-CMOS; X-Trans CMOS IV
Zársebesség-tartomány: 1/32000 másodperc elektronikus zárral
Fénymérés: 256 zónás; átlag; középre súlyozott; multi; szpot
Zársebesség-előválasztás: van
Energiaforrás: NP-W235 Li-ion
Videokimenet: van
USB: van

Doboz tartalma

 • Fujifilm X-S10 digitális fényképezőgép
 • NP-W235 Li-ion akkumulátor
 • Használati utasítás
 • Garancia