Fujifilm X-E4 digitális fényképezőgép váz + MHG-XE4 + TR-XE4 kiegészítő KIT

Az X széria legújabb tagjaként az X-E4 hozza mindazt, amit az X széria termékeinek nyújtani kell, és egy olyan egyedüli géppé vegyíti őket, mely egy tökéletes történetmesélő eszköze lesz a mindennapok fényképészeinek, videokészítőinek és tartalomszerkesztőinek, akik olyan eredményekre vágynak, amelyekre büszkék lehetnek. A FUJIFILM  X-E4 tükör nélküli fényképezőgépnek készült hüvelykujjtámasz kényelmessé teszi a fényképezést, míg a MHG-XE4 fém kézi markolat optimalizált fogást biztosít,  tovább  fokozva ezzel az ergonómiát.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Ez a könnyű, kompakt fényképező ugyanolyan tulajdonságokkal büszkélkedik – 26.1 megapixel, az X-Trans CMOS 4 szenzor, a 0.02 másodperces autó fókusz, valamint a fantasztikus színkezelés -, melyek a professzionális X széria gépekben találhatók, de nagyon könnyen hozzáférhetőek minden szintű képkészítő számára. Kiemelkedő képminőség, széles dinamikus tartomány, kitűnő alacsony-fény teljesítmény, egyszerű kezelés, fejlett Arc és Szem felismerés, valamint egy 180 fokban dönthető LCD érintő kijelző teszik élvezetté a fényképezést, így, tekintet nélkül arra, hogy professzionális minőségű fotók készítésére, 4K/30p video, szuper-lassú felvétel, Full HD/240p filmfelvétel készítésére használják, az X-E4 az egyszerűség, gyorsaság és vidámság élményét nyújtja mindazok számára, akikkel az útja kereszteződik.

Fujifilm MHG-XE4 hüvelykujjtámasz

 

FUJIFILM  X-E4 tükör nélküli fényképezőgépnek készült hüvelykujjtámasz javítja az ergonómiát és a kényelmet a fényképezés közben. Ez a hüvelykujjtartó a fényképezőgép vakupapucsába csúsztatható, és lehetővé teszi, hogy a hüvelykujját kényelmesebben támassza a fényképezőgép testéhez, ezáltal stabilabbá és biztosabbá válik a fogás, különösen egykezes kezelés esetén. A hüvelykujjtámasz fémből készült, és a felületén gumiborítás található a jobb tapadás érdekében.

fujifilm tr-x-e4-huvelykujjtamasz-ezust

FUJIFILM MHG-XE4 markolat

 

FUJIFILM X-E4 tükör nélküli kamerának szánt MHG-XE4 fém kézi markolat optimalizált fogást biztosít a fényképezőgép könnyebb kezeléséhez. A fényképezőgép aljához csatlakozik, miközben az akkumulátor- és a memóriakártya-rekeszhez továbbra is hozzá lehet férni könnyedén. Ezenkívül a markolat alapja Arca-típussal kompatibilis fecskefarkú kialakítással rendelkezik, amely gyorskioldó lemezként működik kompatibilis állványfejekkel.

MHG-xe4-markolat-fekete

Specifikáció

Garancia: 3 év
Típus: Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
Jellemzők: “rangefinder” stílusú elektronikus kereső; arcfelismerés; Full HD; HDMI kimenet; kihajtható kijelző; könnyed felépítés; követő AF; Wi-Fi; X-bajonett
LCD: 3,0″
Pixelszám: 26 megapixel
Iso értékek: 160-12800; kiterjeszthető ISO25600-ra és ISO51200-ra
Vaku opciók: automatikus TTL-vakuzás
Autófókusz: 425 pontos
Makró: objektívtől függ
Fehéregyensúly: 7 előre beállított; auto; kézi színhőmérséklet állítás
Szenzor típusa: BSI-CMOS; X-Trans CMOS IV
Expozíciókompenzáció: ±5EV 1/3 lépésközzel
Fénymérés: 256 zónás; átlag; középre súlyozott; multi; szpot
Zársebesség-előválasztás: van
Energiaforrás: NP-W126S Li-ion
Videokimenet: van
USB: van

Doboz tartalma

  • Fujifilm X-E4 digitális fényképezőgép váz
  • MHG-XE4 markolat
  • TR-XE4 hüvelykujjtámasz
  • NP-W126S  Li-ion akkumulátor
  • Használati útmutató
  • Garancia