Fujifilm X-T30 II digitális fényképezőgép váz + FUJINON XF 18-55MM F2.8-4 R LM OIS objektív

571 000 Ft

A FUJIFILM X-sorozatú fényképezőgépek megszokott esztétikáját osztva az X-T30 II fekete felülettel és klasszikus ihletésű megjelenéssel rendelkezik, kényelmesen használható funkciógombokkal és tárcsákkal, valalmint nagy felbontású, 2,36 m-es OLED elektronikus keresővel rendelkezik. A hátsó, 3,0″-es, 1,62 m-es dönthető érintőképernyős LCD élő nézetben való fényképezésre és nagyobb képlejátszásra is használható. Ezen kívül az X-T30 II beépített Bluetooth funkcióval is rendelkezik a vezeték nélküli megosztáshoz és távvezérléshez.

A Fujifilm X-T30 II cserélhető objektíves kompakt fényképezőgép főbb jellemzői:

 • képérzékelő: 26,1 Mpixel, APS-C méretű X-Trans 4 BSI-CMOS (hátsó megvilágítású) szenzor
 • 1/4000 mp zársebesség mechanikus zárral, 1/32000 mp zársebesség elektronikus zárral
 • 425 pontos hibrid automatikus élességállítás, arcfelismerés
 • -7 Fé fókusz érzékenység (f/1,0 objektívvel, f/2,0 objektívvel -5 Fé)

Leírás

A FUJIFILM X-T30 II egy sokoldalú tükör nélküli kamera, amely kompakt és funkcionális kialakítással, valamint elegáns és intuitív kezelési jellemzőkkel rendelkezik. Az átdolgozott képérzékelővel és processzorral nagy felbontású állóképek és 4K videó is rögzíthető, a továbbfejlesztett autofókusz rendszer pedig gyors és pontos fókuszálási teljesítményt biztosít. A 26,1 MP-es APS-C formátumú X-Trans CMOS 4 képérzékelő hátulról megvilágított kialakítása jobb képminőséget biztosít a teljes érzékenységi tartományban, valamint rendelkezik egy 425 pontos fázisérzékelő autofókusz rendszerrel a gyors, pontos AF-teljesítmény és a témakövetés érdekében.

 

 

Filmszimulációs módok

A fotósok és a filmesek élvezhetik az X-T30 II 18 különböző filmszimulációjának kreatív szabadságát és egyedi megjelenését. Minden filmszimulációt precízen úgy terveztek, hogy a Fujifilm legnépszerűbb analóg filmjeinek színeit és tónusait reprodukálja, valamint a fényképezés legrégebb óta fennálló fotókidolgozási folyamataiból. Kedvenc filmszimulációjával egységes megjelenésű képeket vagy videókat készíthet, átviheti őket okostelefonra vagy számítógépre, majd azonnal közzéteheti a közösségi médiában vagy egy blogon.

Állítható beállítások

Az X-T30 II megkönnyíti saját jellegzetes vizuális stílusának létrehozását a Filmszimulációk más effektusokkal való kombinálásával, beleértve a film szemcsés textúráját, színmélységét, tisztaságát, élességét, valamint a kiemelő és árnyékos tónusokat. Mindezek a beállítások élőben jelennek meg az EVF-en és az LCD érintőképernyőn, így nagyszerű hatásokat hozhat létre, és előre beállított értékekként mentheti őket.

Kategóriájában legjobb autofókusz

Az X-T30 II fejlett autofókusza sűrűn elrendezett fázisérzékelő pixeleket és fejlett algoritmusokat használ a kategóriájában legjobb autofókusz elérése érdekében. A hólyagos sebességet elérő és a vázon átnyúló X-T30 II biztosítja, hogy minden lehetőséghez tökéletesen felkészült.

Fényképezési módok minden körülményhez

 

Az X-T30 II alkalmazkodik a képek készítésének módjához. A kiváló eredmények érdekében minimális gonddal az AUTO intelligens, teljesen automatikus fényképezést kínál. Válassza a Kézi lehetőséget, hogy teljes mértékben saját kezébe vegye az irányítást; válassza a Rekesz prioritást az elöl-hátul élességhez, vagy elmoshatja a hátteret a képen; váltson Zár prioritásra, hogy kiemelje a tárgy mozgását; vagy állítsa be a Programot, hogy a fényképezőgépre bízza a rekesznyílás és a zársebesség kiválasztását.
A legújabb technológia segítségével a képminőség az X-T30 II AUTO/SP üzemmódjában új szintre emelkedett. A tájképek tisztábbak és élénkebbek, a portrék szebben természetesebbek, és a háttérvilágítású jelenetek kevésbé hajlamosak a részletek elvesztésére a csúcsfényes és árnyékos területeken, így a fényképezőgépből kilépve kiváló eredmények születnek.

Vezérlési mód

Intuitív kezelésével az X-T30 II segítségével gyorsan válthat az expozíciós módok között, egyszerűen a zársebesség tárcsa és a rekesznyílás gyűrű kombinációjának beállításával az objektíven. Az expozíciókompenzációs tárcsa lehetővé teszi az expozíció akár ±5 lépésközzel* történő beállítását is.
* Ha a tárcsát C állásban használja

Automatikus mód

Az X-T30 II továbbfejlesztett AUTO üzemmódja a legújabb technológiát használja a kiváló képminőség érdekében. A tájképek tisztábbak és élénkebbek, a portrék gyönyörűen természetesek, és a háttérvilágítású jelenetek kevésbé hajlamosak a fényes és árnyékos területek részleteinek elvesztésére, így egyenesen a fényképezőgépből kiváló eredmények születnek.

Telepítse az ingyenes FUJIFILM Camera Remote App alkalmazást okostelefonjára vagy táblagépére, és képeket küldhet a fényképezőgépről okoseszközökre, szabályozhatja az expozíciós beállításokat, és távolról is kioldhatja a zárat. Az alkalmazás az adatmentést is segítheti, ha a képeket átvitel közben 3 MB-ra tömöríti. Ha Bluetooth-on keresztül párosítja a kamerát, akkor ütemezheti a képek átvitelét a fényképezőgépről az eszközre, amikor azt nem használja. Engedélyezheti a firmware-frissítésekről szóló értesítéseket is, majd távolról, számítógép használata nélkül letöltheti és telepítheti azokat.

FUJINON XF 18-55MM F2.8-4 R LM OIS objektív

A Fujinon csúcskategóriás modellje 14 lencsetagból áll, melyek 10 csoportból, azon belül 3 aszférikus lencséből és 1 extra alacsony szórású elemből állnak. 18 mm-55 mm-es fókusztávolsággal. Lineáris motorja nagy sebességű autofókusz teljesítményt tesz lehetővé, mely 0,1 másodpercet jelent. A fejlett optikai tervezésnek köszönhetően az X bajonettes széria modellje F2.8-4.0 értékek között mozgó fényerőt birtokol. Örökítse meg a pillanatot, és használja ki, hogy a Fujinon XF18-55mm F2.8-4 R LM OIS objektív még gyenge fényviszonyok esetén is garantálja az Ön számára a tökéletes képminőséget. Az OIS, 4 lépéssel egyenértékű optikai képstabilizátor kontrollálja a fényképezőgép rázkódásából eredő negatív hatásokat, így kiküszöbölheti a homályos felvételek készítését. A rekeszállító gyűrű segítségével könnyedén beállíthatja az optimális rekeszértéket. Az X Mount Zoom objektív szuper tulajdonságai és könnyű, 310 grammos súlya lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye készülékét, és Önnek csak a megörökítendő pillanatra kelljen koncentrálnia., pulvinar dapibus leo.

 

FUJINON XF 18-55mm F2.8-4 R LM OIS objektív 2

Specifikáció

FUJIFILM X-T30 II DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP VÁZ

Garancia: 2 év
Típus: Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
Önidőzítő 2 mp. / 10 mp.
LCD: 3,0″ dönthető érintőképernyő színes LCD-monitor
3:2 képarány
Pixelszám: Effective: 26.1 Megapixel (6240 x 4160)
Iso értékek: Normál kimenet: AUTO1 / AUTO2 / AUTO3 / ISO160 ~12800(1/3 lépés)
Kiterjesztett kimenet: ISO80 / 100 / 125 / 25600 / 51200
Beépített vaku: van
Vaku opciók: TTL (TTL AUTO / STANDARD / LASSÚ SZINK. ) / KÉZI / COMMANDER / OFF
Külső vakupapucs: van
Manuális fókusz: van
Expoziciószabályozás TTL 256 zónás mérés, Multi / Spot / Átlagos / Középre súlyozott
Makró: objektívtől függ
Szűrőméret: objektívtől függ
Kereső: 0,39 hüvelykes OLED színes kereső
kb. 2,36 millió képpontDioptria beállítás: -4 ~ +2 m-1
Nagyítás: 0,62x 50 mm-es objektívvel (35 mm-es egyenérték) a végtelenben és a dioptria -1,0 m-1
átlós látószöge: kb. . 31° (vízszintes látószög: kb. 26° )
Beépített szemérzékelő
Fehéregyensúly: Automatikus: Fehér prioritás / Automatikus / Környezeti prioritás
Egyedi: Egyéni 1 – 3
Színhőmérséklet kiválasztása: 2500K~10000K
Előre beállított: Finom / Árnyékolás / Fénycső fény-1 / Fénycső fény-2 / Fénycső fény-3 / Izzólámpa / Víz alatti
Szenzor típusa: 23.5mm x 15.6mm (APS-C) X-Trans CMOS 4 elsődleges színszűrővel
Zársebesség-tartomány: Elektronikus redőnyP mód: 4 mp. 1/32000 mp-ig.
A mód: 30 mp. 1/32000 mp-ig.
S/M mód: 15 perc. 1/32000 mp-ig.
Izzó üzemmód: 1 mp. Javítva
Expozíciókompenzáció: -5.0EV ~ +5.0EV 1/3EV lépés
Fókusz Mód: Egyszeri AF / Folyamatos AF / MF

Típus:  Intelligens hibrid AF (TTL kontraszt AF / TTL fázisérzékelő AF

Távkioldó: WiFi
Önkioldó: 10 másodperc; 2 másodperc
Memóriakártya foglalat: SD; SDHC; SDXC; UHS-I támogatás
Tömörítetlen formátum: RAW
Energiaforrás: NP-W126S Li-ion
Videokimenet: van
Méretek és súly Szélesség: 118,4 mm
Magasság: 82,8 mmMélység (Minimális mélység): 46,8 mm (31,9 mm)Akkumulátorral és SD memóriakártyával együtt: kb. 378 g
Akkumulátor és SD memóriakártya nélkül: kb. 329g

 

 FUJINON XF 18-55MM F2.8-4 R LM OIS OBJEKTÍV

Kompatibilitás: Fujifilm
Típus: Professzionális alapobjektív
Gyújtótávolság: 18-55 mm
Maximális rekesz: f/2,8-4
Minimális rekesz: f/22
Felépítés: 14 lencsetag / 10 csoport
Látószög: 76.5° – 29°
Minimum fókusztávolság: 0,3 m
Nagyítás: 0,15x
Íriszlamellák száma: 7
Szűrő méret: 58 mm
Átmérő: 65 mm
Hosszúság: 70,5 mm
Tömeg: 310 g
Garancia: 1 év

Doboz tartalma

 • Fujifilm X-T30 II digitális fényképezőgép váz
 • FUJINON XF 18-55MM F2.8-4 R LM OIS objektív
 • NP-W126S akkumulátor
 • USB kábel
 • Vállpánt
 • Használati útmutató
 • Garancia