FUJINON XF 56mm F1.2 R WR objektív

421 000 Ft

FUJINON fix objektív Fujifilm X bajonetthez

A kiváló portré hosszúságú objektívet APS-C formátumú Fujifilm X-bajonett tükör nélküli fényképezőgépekhez tervezték, és 85 mm-rel egyenértékű gyújtótávolságot biztosít.

Leírás

A portrékészítéshez ideális FUJIFILM XF 56 mm f/1.2 R WR 85 mm-es egyenértékű objektív időjárástól védett konstrukcióban készült.

Az optikai kialakítás aszférikus és rendkívül alacsony szórású elemeket is alkalmaz, amelyek segítenek csökkenteni a különféle aberrációkat, színfoltokat és torzításokat a nagy élesség és tisztaság elérése érdekében. Szuper EBC bevonat is használatos a becsillanás és a szellemkép csökkentése érdekében. Jobb kontraszt és színpontosság jellemzi világos és ellenfényes körülmények között.

A lekerekített, tizenegy lapátos membrán sima és kellemes életlen fényeket biztosít. Ebbe a teljesen fém lencsébe kilenc gumitömítést építettek, hogy megóvja a portól és a nedvességtől, miközben teljes funkcionalitást biztosít akár 14°F-os hőmérsékleten is. A fluorbevonatú elülső elemet víztaszító bevonatú, nem engedi megtapadni az ujjlenyomatokat és szennyeződéseket, ezáltal  segít megőrizni a képminőséget a zord időjárás ellenére is.

Az XF 56 mm f/1.2 R WR ideális portrékhoz, esküvőkhöz és bármilyen más kreatív alkalmazáshoz, amely a mélységélesség precíz szabályozását igényli. Az XF 56 mm f/1.2 R WR a minimális, 1,6 hüvelykes fókusztávolságig hihetetlen képfelbontási teljesítményt nyújt, így ideális portré készítéshez, de más témákhoz is, többek között az asztali, termék- és reklámfotózás.
Optikai felépítése nyolc csoportban 13 elemből áll, köztük egy ED és két aszférikus elemből. A fókuszcsoportban használt nyolc elem a FUJINON Cinema Lenses nagy fénytörésű technológiáját alkalmazza, hogy minimalizálja a kromatikus, szférikus aberrációkat.
A különösen nagy fényerejű f/1.2 maximális rekesz kimagasló gyenge fényviszonyok mellett, és jelentős mértékben szabályozza a mélységélességet a szelektív élességállítási technikák használatakor.
Az egyes elemeken Super EBC bevonatot alkalmaztak, hogy csökkentsék a lencse becsillanását és a szellemképet, és javítsák a kontrasztot és a színhűséget erős fényviszonyok mellett.

Specifikáció

Kompatibilitás: Fujifilm
Típus: Általános fix alapobjektív
Gyújtótávolság: 56 mm
Maximális rekesz: f/1,2
Minimális rekesz: f/16
Felépítés: 13 lencsetag / 8 csoport
Látószög: 28.5°
Minimum fókusztávolság: 0,5 m
Nagyítás: 0,14x
Íriszlamellák száma: 11
Szűrő méret: 67 mm
Átmérő: 79,4 mm
Hosszúság: 76 mm
Tömeg: 445 g
Garancia: 1 év

Doboz tartalma

  • Fujifilm FUJINON XF 56 F1.2 R WR objektív
  • Első lencsevédő sapka
  • Hátsó lencsevédő sapka
  • Garanciajegy
  • Használati útmutató