FUJINON XF 16mm F2.8 R WR objektív

153 000 Ft

FUJINON időjárásálló, nagylátószögű objektív gyors rekesszel Fujifilm X bajonetthez.

  • 16mm fókusztávolság
  • 135 egyenértékű: 24mm
  • F2.8 fényérték

Leírás

A FUJINON XF 16mm F2.8 R WR fókusztávolsága 24mm-nek felel meg (35 mm-es formátumban), és maximális rekesznyílása F2.8. Ez segít a legjobb eredmények elérésében a Fujifilm egyedi X-Trans ™ CMOS érzékelőivel. Kicsi és könnyű, az optika az optikai kialakításnak köszönhetően nagyon nagy felbontású. Az XF 16mm F2.8 R WR lencsék belső fókuszáló rendszert vesznek át egy léptetőmotor által a gyorsabb és csendesebb automatikus fókuszálás érdekében. A fém alkatrészeket a külsején széles körben használják, így prémium, mégis robusztus érzetet biztosítva, míg a rekesz és a fókuszáló gyűrűk kényelmesek és egyszerűek. Az objektív időjárás- és porálló is, és -10 ° C-os hőmérsékleten is működik, így különféle körülmények között fényképezésre ideális.

Az XF 16mm F2.8 R WR kibővíti a kompakt, könnyű és stílusos lencsék kínálatát, amely jelenleg magában foglalja a FUJINON XF 23mm F2 R WR, XF 35mm F2 R WR és XF 50mm F2 R WR objektívekeket, tovább bővítve a FUJIFILM tükör nélküli digitális kamerák vonzerejét.

 

Nagy felbontású teljesítmény

A FUJINON XF 16mm F2.8 R WR objektív 10 lencse elemet tartalmaz 8 csoportban, beleértve két aszférikus elemet. Az aszférikus lencsék optimális elrendezése elnyomja a gömb alakú aberrációkat és a mezők görbületét, miközben megőrzi a nagy teljesítményt a képernyő közepétől minden sarokig.

 

Kompakt, könnyű és elegáns kialakítás

A lencse súlya mindössze 155 g, hossza 45,4 mm. Ez a kompakt prémium lencsés sorozat legszélesebb lencséje. A rekesznyílás és a fókuszáló gyűrűk pontos kattintási ütközővel és sima csillapítással rendelkeznek a fokozott működés érdekében. A fém külső ugyanazt a stílust használja, mint az XF23mmF2 R WR, XF35mmF2 R WR és az XF50mmF2 WR a robusztus, prémium érzés érdekében.

 

Gyors és csendes autofókusz

A belső fókuszáló AF rendszer léptetőmotorral könnyű fókuszáló elemeket hajt meg a gyors, csendes autofókusz teljesítmény érdekében.

 

Térgörbület-korrekciós mechanizmus

A kifejezetten az ultra-nagy látószögű objektívekre jellemző térgörbület korrekciója érdekében az objektív egy korrekciós tagot tartalmaz, amely a zoom pozíciójának megfelelően áll be, biztosítva ezzel a széltől szélig tartó élességet.

 

Számos fényképezési körülménynek ellenálló konstrukció

A FUJINON XF 16mm F2.8 R WR objektívet úgy tervezték, hogy -10 ° C-os hőmérsékleten is rendeltetésszerűen működjön. Az objektív háza 11 helyen tömítve van, így az ellenáll a pornak, nedvességnek. Az időjárás- és porálló FUJIFILM X-Pro2 vagy X-T1 / T2 / T3, valamint az X-H1 vázakkal együtt használva lehetővé teszi, hogy a felhasználók magabiztosan fényképezhetnek enyhe esőben vagy poros környezetben, anélkül, hogy aggódnának a körülmények miatt.

Specifikáció

Kompatibilitás: Fujifilm
Típus: Fix objektív
Gyújtótávolság: 16 mm
Maximális rekesz: f/2,8
Minimális rekesz: f/22
Felépítés: 10 elem 8 csoport (tartalmaz 2 aszférikus elemet)
Látószög: 83.2°
Nagyítás: 0,13x
Lamellák száma: 9 (lekerekített membránnyílás)
Lépés mérete: 1 / 3EV (19 lépés)
Átmérő: 60 mm
Hosszúság: 45,4 mm
Tömeg: 155 g

Doboz tartalma

  • Fujifilm FUJINON XF 16mm F2.8 R WR objektív
  • Használati útmutató
  • Garancia