Fujifilm X-H1 digitális fényképezőgép váz

299 990 Ft

Az X széria új modellje, új háttérvilágításos érzékelővel és X4 processzorral, amely teljesen kihasználja az X-Trans CMOS 4 érzékelő teljesítményét.

A Fujifilm X-H1 cserélhető objektíves kompakt fényképezőgép főbb jellemzői:

 • Új X-Trans™* CMOS 4 és X-Processor 4
 • Új fázis-érzékelés és teljes képkockás AF
 • Új, akár 30 képkocka/másodperc** szünetmentes, nagy sebességű sorozatkép-készítés
 • Új Sport üzemmód
 • Új monokróm szabályzás
 • Új színes króm hatás
 • Új 4K/60P 10 bit felvétel
 • Időjárás álló kialakítás

Elfogyott

Leírás

A Fujifilm X-H1 fényképezőgép tökéletes választás minden kreatív, a fotózás magasabb szinten űző korosztály számára. A gépezet megfelel minden magas fokú minőségi és felhasználói kritériumnak. Megbízható, ugyanakkor könnyű súlyának és csúszásgátló burkolatának köszönhetően nem jelent majd gondot a lenyűgözően tiszta fotók készítése még az olyan extrém élethelyzetekben sem, mint a sportesemények legizgalmasabb pillanatainak megelevenítése. Önnek semmi mást nem kell tennie, mint a kreativitására és művészi vénájára koncentrálnia. A por-, és vízállóság csak a hab a tortán, és még nem is említettük hogy a Fujifilm X-H1 fényképezőgép vázába beépített magnézium-ötvözet hőelvezető tulajdonsága megóvja a fényképezőgépet a túlmelegedéstől, emellett -10 fokig fagyálló, így az alkotók brilliáns csavarral hosszabbították meg az üzemidőt és a felhasználói élményt számunkra extrém meleg és fagyos környezetben történő fotózás esetén és. A beépített, 5 lépéses szenzorstabilizáció egy olyan lenyűgöző opciót kínál, mellyel korrigálhatóak a gép forgatásából, döntéséből adódó fényképezési problémák.

Készítsen műtermi minőségű, profi portréképeket pár kattintással! Ez a mértani pontossággal megtervezett, a fényképek tárgyának pozícióját és síkbeli elhelyezkedését vizsgáló, 5 tengelyes képstabilizáció valamennyi objektívvel párosítva tökéletes kombinációt nyújt. A mechanikus zárral kiküszöbölhetők a képstabilizációs problémák, így az eredmény nem is lehet más, mint csak az éles, mértani pontosságú képminőség. A fujifilm X-H1 többszörös nagyítású képkeresővel varázsolja el tulajdonosát, a még kényelmesebb, gyorsabb használat érdekében. A professzionális gépezet felhasználóbarát tulajdonságaira a 3 irányban dönthető LCD kijelző teszi a koronát. A három tengelyes gyorsulásmérő vezérlés segítségével a pontos, precíz fotók készítése gyerekjáték. Tegye próbára kreativitását a filmszimulációs funkcióval és alkosson különleges kompozíciókat a fények, sejtelmes árnyékok és életteli, vibráló színek játékával! A Fujifilm X-H1-gyel a sportesemények izgalmas pillanatait fényképekbe zárhatja, mely a vibráció csökkentő funkciónak köszönhetően minden eddiginél profibb megoldást kínál a gyorsan mozgó tárgyak, emberek, állatok sziluettjének megörökítésére.

Specifikáció

Garancia: 2 év
Típus: Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
Jellemzők: 5 tengelyes szenzor eltolásos stabilizátor; APS-C X-Trans CMOS III képérzékelő
LCD: 3,0″
Pixelszám: 24 megapixel
Iso értékek: 200-12800 1/3 Fé lépésekben; auto
Képstabilizátor: X-Trans CMOS III szenzor
Beépített vaku: van
Vaku opciók: automata; derítés; hosszú záridő; vörösszem-hatás csökkentő
Külső vakupapucs: van
Manuális fókusz: van
Autófókusz: hibrid; TTL fáziskülönbség-érzékelő rendszer; TTL kontraszt érzékelős
Makró: objektívtől függ
Szűrőméret: objektívtől függ
Kereső: EVF
Fehéregyensúly: 3 egyedi; 7 előre beállított; auto; kézi színhőmérséklet állítás
Szenzor típusa: X-Trans CMOS III
Zársebesség-tartomány: 1/32000–30 másodperc + B záridő
Expozíciókompenzáció: ±5EV 1/3 lépésközzel
Fénymérés: 256 zónás; átlag; középre súlyozott; szpot
Rekesz-elõválasztás: van
Memóriakártya foglalat: SD; SDHC; SDXC
Tömörítetlen formátum: RAW
Energiaforrás: NP-W126 Li-ion
Videokimenet: van

Doboz tartalma

 • Fujifilm X-H1 fényképezőgép váz
 • Garancia
 • Használati utasítás